Продавець "МОЯ САДИБА" С нами Вы всегда с урожаем! розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
576 відгуків
"МОЯ САДИБА"  
"МОЯ САДИБА" С нами Вы всегда с урожаем!
Контакти
"МОЯ САДИБА" С нами Вы всегда с урожаем!менеджер
УкраїнаЗапорізька областьТокмак
+38 096-660-10-02
Kyivstar
+38 063-147-24-15
Vodafone
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
+38 096-660-10-02
+38 063-147-24-15
Шампури з нержавіючої сталі з дерев'яною ручкою
Шампури з нержавіючої сталі з дерев'яною ручкою, фото 2

Шампури з нержавіючої сталі з дерев'яною ручкою

20 грн.

  • В наявності
  • Код: 1375
Шампури з нержавіючої сталі з дерев'яною ручкою
Шампури з нержавіючої сталі з дерев'яною ручкоюВ наявності
20 грн.
Купити
+38 096-660-10-02
Kyivstar
  • +38 063-147-24-15
    Vodafone
Купити
+38 096-660-10-02
Kyivstar
  • +38 063-147-24-15
    Vodafone
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Шампури з нержавіючої сталі з дерев'яною ручкою

 

товщина 2 мм, ширина 1 см, довжина 59 см, довжина ручки 13,5 див.

 

Шампур  — інструмент для приготування м'яса, риби або овочів на відкритому вогні (мангалі або багатті). Служить для приготування шашлику.

Відмінні шампури з нержавіючої сталі, товщина 2 мм, ширина 1 см, довжина 59 див.

 

Дерев'яна рукоятка для зручного перевертання, дуже практичні в експлуатації.

Під вагою шашлику шампур не гнеться і зберігає рівну форму.

Наші шампура підходять на всі мангали як заводського, так і саморобного виробництва.

Шампур являє собою металевий прут з загостреним кінцем з одного боку і кручений з іншого боку з закругленим кінцем (рукоятка). Шампур має прямокутний перетин, що запобігає провертання продукту на шампурі.

 

РЕКОМЕНДАЦІЯ ЯК НАСАДЖУВАТИ М'ЯСО

М'ясо для шашлику нанизують на шампур, чергуючи жирні і нежирні шматочки. Між шматочками м'яса прийнято нанизувати овочі за смаком — маринований цибулю, свіжі помідори, солодкий перець. Насаджувати м'ясо для шашлику на шампур слід вздовж волокон, без проміжків між шматками. Причому великі шматки повинні розташовуватися ближче до центру шампура, а дрібні по краях — так м'ясо буде краще прожариваться. Рибу найчастіше смажать у спеціальних кошиках і обертають у фольгу або виноградні листя, таким чином захищаючи її від пересихання під час смаження. Шампури з м'ясом розкладати на мангалі потрібно як можна ближче один до одного, щоб максимально використовувати жар від вугілля. Сумарна довжина нанизаних на шампур м'яса повинна бути трохи менше ширини мангалу. При нанизуванні шашлику будьте обережні, гострим шампуром легко поранитися або поранити знаходиться поруч.

 

Детальніше про доставку та оплату

Так само Ви можете переглянути супутні товари нашого інтернет магазину Mix-Market

Приємних покупок!

Характеристики
Основні
Комплектація підставкоюНі
ТипШампур
Чохол для зберігання й транспортуванняНі
МатеріалНержавіюча сталь
Країна виробникУкраїна
Матеріал ручкидерево
Кількість предметів в наборі10
Товщина матеріалу2 мм
Довжина59 мм
Користувацькі характеристики
МеталНержавіюча сталь
Ширина шампури1 мм
Товщина металу2 мм
Ручкадерев'яна
Інформація для замовлення
  • Ціна: 20 грн.
  • Спосіб упаковки: стрейч-пленка + скотч